vineri, 9 decembrie 2011

Globarizarea crizei sau criza globalizarii

Un studiu bine elaborat al celor mai buni specialişti în economia mondială dar şi din domeniul militar strategic, a arătat pericolele şi vulnerabilităţile existante la finele primului deceniu al secolului XXI. Rezultă din acesta că haosul economic poate genera dezastre majore.
Pe primul plan se situiază analiza crizei mondiale, generată artificial de unele grupuri de interese, ce se erijează în lideri de opinii, de capitaluri speculative, tehnico-ştiinţifice, culturale, etc. transnaţionale. Aceste aspecte au fost sesizate la ultimile întâlniri de lucru ale acelor comisii ţinute în secret, ferite de ochii presei, pentru ca opinia publică mondială să nu cunoască analiza şi prognoza macroeconomică şi sociopolitică, pentru următorii cinci sute sau o mie de ani.
Având în vedere că mare parte dintre acei lideri, fac parte din elita cercurilor bancare, sunt patronii unor mari trusturi de presa, deţin monopolul în domenii de vârf : genetice, informatice, farmaceutice, alimentare, industriale civile sau militare, s-a creat un curent de opinii antiumanitar, din care ar rezulta ca singura soluţie de „ieşire din criză” ar fi reducerea populaţiei lumii – pe orice cale înclusiv a războiului – preluarea micilor capitaluri de către marile corporaţii, asigurarea alimentaţiei sintetice, reducerea consumului mondial de bunuiri şi servicii în statele considerate de mâna a doua, castrarea chimică a „ raselor inferioare”, creşterea gradului de supraveghere totala a populaţiei prin microcipare, utilizarea cardurilor, a sateliţilor specializaţi în monitorizarea tuturor persoanelor, etc. Se doreşte anularea prestaţiilor sociale gratuite privind sănătatea, învăţământul asistenţa socială, reducerea drastică a pensiilor şi salariilor, dezincriminarea consumului de halocinogene şi actelor de agresiune cu mână armată, prin modificarea legislaţiei, etc. Se vrea instaurarea unei noi ordini mondiale, prin extincţia parţială controlată a unei bune părţi a populaţiei lumii, prin metode bine disimulate, miniinvazive dar oculte şi perverse.
Exista state unde sunt efectuate teste pilot pentru a se vedea gradul de recţie a opiniei publice, la măsurile antiumanitare adoptate, precum şi marginalizarea şi eliminarea fizică a liderilor de opinie pro-umanitari, pe fondul unor campanii de presă bine dirijate, de fumigene.
Unul din principalele scopuri este desfiinţarea valorilor naţionale : culturale, religioase, ştiinţifice, economice, politice, prin campanii de presă bine dirijate, dar şi prin intensificarea supravegherii la nivel global, şi incriminarea injustă a unor lideri cu presupuse fapte de corupţie, prin instituţii specializate, cu rol represiv, dar şi prin destructurarea oricăror manifestaţii publice revendicative, prin întărirea aparatului represiv şi de siguranţă.Se mai vrea demonizarea valorilor autentice.
O alta componentă anti-umanitară este amorsarea unor conflicte locale sau zonale în scopul declanşării unor ostilităţi militare, pentru ca în final şă se extindă acele conflicte la nivel global, în profitul unor proprietari de banci şi de concerne care produc echipament militar şi de distrugere in masă. Iniţial se vor produce unele revolte populare în anumite state, prin eliminarea unor lideri politici devotaţi naţiunii lor, şi înlocuirea lor cu lideri controlabili aleşi „ democratic „ care să execute bine ordinile primite de la centrul de comandă mondial, chiar şi împotriva întereselor popoarelor pe care le reprezintă.Exemple în acest sens sunt numeroase.
Grupul experţilor evidenţiaţi mai sus, doresc ca pe orice cale să se reducă populaţia lumii la jumatate, pentru a fi mai bine controlată, şi să fie preluate toate activele importante de resurse minerale şi alimentare, în mâinile câtorva concerne transnaţionale. Sub pretextul luptei împotriva terorismului sau a dictarurilor se doreşte reinstaurarea unei noi ordini globale, bazate pe noi principii anti-umanitare. Foarte grav este că se doreşte extincţia unei jumătaţi din populaţia globului, mare parte din ţările cele mai sărace, şi controlul total asupra persoanelor rămase, adică o noua epocă neo-sclavagistă condusă de un consliliu mondial cu aspiraţii faraonice şi profund antiumanitare şi qvasi-genocidare. Lupta de clasa s-a înlocuit cu dictatura minoritarilor...

Niciun comentariu: