sâmbătă, 9 martie 2013

CRUCIADA IMPOTRIVA ROMANIEI?

CRUCIADA  IMPOTRIVA  ROMANIEI ?
 
 
 
Acum 100 de ani, pe data de 10 martie 1913, la Cartierul General a avut loc o intrunire a unor cadre din diplomatie, politie, justitie militara, servicii de informatii de stat sau private, ziaristi si cativa oameni politici.S-au prezentat filme, diapozitive, harti si dosare cu documente secrete obtinute de inteligenta romaneasca. Acolo, printre alti raportori, generali si alti ofiteri superiori a fost si un misterios domn, care s-a recomandat John Hunter, directorul unei structuri de investigatii private pan-europene, care a participat la acea intrunire la insistenta Reginei Maria. Desigur, materialul dezbaterii neputand fi dat publicitatii, a ramas consemnat de un ziarist celebru in acea vreme, gasit intamplator intr-un anticariat, altfel aceste date ar fi ramas necunoscute marelui public.
 
Lordul John a spus in cateva fraze, audientei consternate in sinteza urmatoarele:
1. Principatele Unite la 24 ianuarie 1859 Muntenia si Moldova, a caror independenta s-a realizat in urma razboiului Ruso-Turc din anul 1877, sunt tinta unor atacuri conjugate din partea serviciilor de spinaj: turce, austro-ungare, germene, franceze, engleze, americane, italiene, grecesti, poloneze, sarbesti, rusesti, precum si a altora de mai mica importanta, care fie in parte, fie in asociere multipla au un obiectiv comun, anume lichidarea statului, eliminarea prin asasinat politic a monarhiei si a unui mare numar de oameni politici, boieri sau mosieri, industriasi cu vederi patriotice, preoti, dascali, jurnalisti, medici, ofiteri, primari, prefecti incomizi desfasurarii acestui plan. Scopul principal ar fi nimicirea armatei si politiei romane, a serviciilor de contraspinaj, decimarea populatie de etnie romana prin genocid, disparitia statului si preluarea provinciilor de catre fortele ocupante, interzicerea religiei ortodoxe, a folosirii limbii romane, preluarea bogatiilor solului si subsolului si arderea arhivelor de stat si private, urmand ca dupa o generatie, sa nu mai existe picior de roman in zona carpatica. Unul din Cartierele Generale al spionajului impotriva Romaniei era un Hotel din Viena inchiriat anume acestui scop, un altul era amplasat intr-un Hotel din Istambul apartinand unui vestit Pasa, insa centrul de comanda se afla la Berlin, in sediul unei foste cazarme de cavalerie dezafectata, transformata in Han cu circuit inchis, deplin conspirat. (nemtii conduceau se pare spinajul in Europa si atunci si acum nn )
2. Au fost inventariate de catre structurile de spionaj de mai sus, locatia si continutul tezaurului tarii, depozitele tuturor bancilor si locul de amplasare al caselor de bani sau al casetelor de valori. Identificarea adreselor si familiilor ofiterilor de politie, justitie, armata, de siguranta, pompieri, preoti militari, ofiteri pana la gradul de sublocotenet, garnizoanele militare, planurile de mobilizare, inventarul de armamant si tehnica militara, grajdurile de cai, depozitele de furaje, sursele de apa urbane si rurale, toate podurile, soselele, caile ferate si locurile unde pot fi plasate bombe, cazarmile jandarmilor, depozitele de munitii si alimente, spitalele si metode de a contamina populatia cu virusi, bacterii, ciuperi sau toxine letale, identificare modalitati de otravire in masa cu arsenic si cianura de potasiu, a laptelui a zaharului si a sarii,  identificarea de locuri pentru lagare si camere de gazare, crematorii, cimitire. Planurile de aparare in caz de incendii si utilajele de stins incendiile, in caz de catastofe naturale, toate lacasele de cult, indiferent de religie, persoane indentificate ca patrioti romani, poeti, scriitori, actori, dramaturgi, anticari, bibliotecari precum si persoanele apartinatoare minoritatilor turce, tatare, lipovenesti, tigani, armeni, evrei, albanezi, macedoneni, bulgari,  pretabili la acte de tradare, vulnerabilitati in toate structurile politice si din administratie, crearea de case de toleranta, cazinouri, legale sau conspiative si retele de agenti platiti de spionajul antiromanesc, aparate de teletransmisie, cutii de scrisori, experti in grafoscopie, microbiologie, artificieri, recrutarea unor persoane nemultumite, prostituate, vaduve de ofiteri, sau divortate, etc.  
3.Exercitarea controlului presei, a tipariturilor, brosurilor, almanahurilor, calendarelor, a lucrarilor epice sau a romanelor, a fotografilor, gravorilor, bijutierilor, legatorilor de carte, a formatorilor de opinie, recrutarea unor oameni politici cu problele in justitie, de orientari sexuale aberante, betivi, curvari, afemeiati, femei maritate curve apropiate de baruri, restaurante si hoteluri, sau secretare ale unor oameni politici sau cu functii in administratie, femei necasatorite sarace sau vulnerabile, tineri si tinere gimnazisti, care sunt saraci, elevi din liceele si scolile militare buni la invatatura si dibaci, sufragete, doici, laudarosi, perversi, zvonisti credibili, dezahati mintal, betivi de cartier, preoti cu vicii, invatatori, profesori si cadre universitare vulnerabile, arhivari, grefieri, judecatori, procurori, politisti, ofiteri rezervisti veterani, etc. adica orice sursa care poate fi utila unui serviciu de spionaj.
4. Actiuni de compromitere comise impotriva Patriarhului, Mitropolitilor, Episcopilor si Epitripilor, Arhimandritilor si Arhiereilor, a preotilor si raspopitilor, a dascalilor si clopotarilor, a vanzatorilor de lumanari si a femeilor de serviciu de la biserci, a babelor bocitoare, a cersatorilor si infirmilor din jurul bisericilor, a ctitorilor si membrilor consiilor parohiale si ale Marelui Sinod Bisericesc, prin zvonuri, prin articole de presa, prin viu grai, prin agenti de influenta. Recrutarea sau compromiterea preotilor catolici romano sau greco-catolici, imami, pastori de secte, sectanti, atei sau lideri de sindicate religiose si muncitoresti. Operatiunea de compromitere venita dinspre biserica si credinta sa se faca impotriva Regelui a Reginei, a intregii Curti regale si a persoanelor care lucraza sub sigla Coroanei Romaniei, a printilor, a mostenitorilor la tron, ofiterilor din Regimentul de Grada si Protectie, incepand de la bancuri politice cu suport sexual si teminand cu disimularea unor acte de coruptie, prin cumpararea de influenta, trafic de influenta, mituirea unor functionari regali, doparea cailor pentru a accidenta pe membrii curtii regale, defectarea automobilelor curtii regale cu mecanici duplicitari, etc. Spectrul politic romanesc va fi baleiat in toate structurile de la varf pana la portar si la cersatorul care cerseste in poarta vreunui partid, prin recrutarea unor agenti de influenta, obtinere de date compromitatoare, provocarea unor fapte de coruptie sau producerea de obligatii financiare de la cazinouri, jocuri de poker sau cu zarurile, introducerea de amante instruite in paturile unor politicieni de la toate nivelurile, diseminarea campaniei de risipire a fondurilor publice pe proiecte fanteziste, deturnarea de fonduri din bani publici sau credite externe si numirea la fisc a unor directori care sa colecteze cat mai putine fonduri, griparea sistemului bancar-financiar prin plasare de credite de consum neperformante, defectarea unor utilaje industriale, crearea unor sindicate si sindicalisti loiali spionajului, controlul total al parlamentarilor, functionarilor ministeriali de la ministru pana la portar, incetinirea lucrarilor publice de constructie, sosele, poduri, cai ferate, petroliere sau extractive de carbune si minereuri, etc. Capusarea unor intreprinderi private sau de stat si atragerea acestora in capcane financiare, falimente, sau prin compromiterea imaginii publice a firmei si a patronilor sau inginerilor, rascoale sau revolte, nemultumiri puse in gura muncitorilor, calfelor si mesterilor.
5. Agricultura, si sanatatea populatiei trebuie lovita cu toate mijloacele moderne aflate atunci in arsenalul spionajului, icepand cu raspandirea unor miliarde de oua de daunatori, purici, plosnite, paduchi, mucegaiuri, si prin contaminarea apei din fantani, puturi, parauri, rauri, lacuri, fluvii, pana la litoralul Marii Negre prin acte diversioniste si teroriste. Lipsirea si criza de medicamante de utiliate umana si veterinara, diseminarea dalacului la cai, boli letale la oi, capre, contaminarea laptelui de vaca si de bivolita, a untului a branzei, a smantanei, a iaurtului a painii, malaiului de mamaliga inca de la moara, a uleiului de consum, a sarii, seului si suncilor. Atacarea lanurilor de cereale de catre daunatori adusi din labotatoarele din afara, soareci, sobolani, gandaci, viermi, lacuste, spori, ciuperci daunatoare in scopul scaderii productiei de cereale. Incendiera unor lanuri de cereale, paduri, pasuni, case sau institutii publice, mai ales biserici, biblioteci, scoli, etc. Contaminarea cerealelor in silozuri spre a le face improprii consumului, diseminarea pestei porcine pentru ca in subsidiar sa se contamineze si populatia saraca cu pesta, holera, ciuma, antrax, ciuma bubonica, gripa letala, etc. Producerea de boli induse ca tifosul, dezinteria mezenterica, septicemia, sifilisul, luesul francez, ciupercile si vergile cu transmitere sexuala, etc.
6. Compromiterea armatei in general si discreditarea ofiterilor in fata soldatilor, si actiuni focusate pe scaderea disciplinei militare. Promovarea in functii de conducere a unor militari slab pregatiti profesional cu vicii si vulnerabilitati, recrutarea sotiilor si a ordonantelor, a slugilor si argatilor, pentru a comunica orice informatie despre ofiteri. Inserarea unor aberatii in regulamentele militare gen legalizarea bataii, instituirea carcerelor in unitati militare, dezumanizarea soldatilor la instructie, obligarea la baremuri imposibil de atins ( ex. Mos Teaca cerea caporalului sa loveasca soldatul tinta cu cinci gloante desi primea doar trei pe linia de tragere ). Acordarea de concedii, permisii si invoiri nu la militarii merituosi ci la cei care carau vin, slanina, gaini fripte si tuica la caporal, pentru slabirea moralului armatei, indemnarea la dezertare si la sinucidere sau automutilare, contaminarea alimentelor de la cazan cu fecale si produse toxice pestilentiale, pentru a atrage nemultumirea soldatilor, disertizarea caruselor, pentru a se produce incidente de tragere, introducerea de nisip in capul pistoanelor motoarelor pentru griparea acestora, producerea de desizolari si scurt-circuite la instalatiile electrice, arderea becurilor sau spargerea lor, pentru a lasa militarii in bezna, stricarea bobinajului la motoarele electrice de la pompele de apa, infundarea canalizarilor, blocarea robinetilor si introducerea in camerele de odihna ale soldatilor de soareci contaminati cu diferite boli letale, plasarea de oua de paduchi, purici, plosnite in cazarmi, sau in internate colective, spitale militare sau de campanie, etc.  
Pentru aceste operatiuni speciale impotriva Romaniei Agenturile de Spionaj, cheltuiau fonduri imense, care la un moment dat depasea bugetul de stat al Romaniei.

 
 
La toate aceste amenintari, si vulnerabilitati inteligenta romanesca trebuia sa faca fata. Ori cum era posibil ca sa se obtina contracacrarea prin masuri eficiente, daca guvernul nu avea fonduri pentru plata servicilor de aparare, protectie si siguranta.
Lordul John a venit si cu solutia de a combate Cruciada impotriva Principatelor Romane, prezentand un plan bine documentat:.......TOP SECRET.....in urma caruia s-a realizat Unirea de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia adica exact peste 5 ani 8 luni si 21 de zile, depasindu-se numai cu o zi planificarea genialului expert in arta spionajului, care a slujit Romania cu pasiune si devotiune desi nu era roman. 
   nn. pentru a continua lecturarea materialului, va rugam sa accesati urmatoarele postari.
   Va rugam sa notati aceasta postare cu note de la 0-10 si eventual sa comentati daca acest material
 v-a satisfacut curiozitatea.
 

NMV 10 martei 2013



Niciun comentariu: